Održana radionica iz kriznog upravljanja „Krizno komuniciranje“

Održana radionica iz kriznog upravljanja „Krizno komuniciranje“

Dana 26. rujna 2022. od 19 sati održala se predzadnja radionica iz kriznog upravljanja „Krizno komuniciranje“ pod stručnim vodstvom dr. sc. Goranke Horjan. Sudionici su na radionici naučili zašto je važno savladati komuniciranje kriznih poruka, koje su to negativne situacije, od kojih koraka se sastoji proces prenošenja kriznih poruka i slično. Nadalje, zašto je nužno planirati kako reći ono što naša publika ne želi čuti. Povela se i diskusija je li bolje negativne poruke reći usmeno ili ih poslati napisano, a zaključak je vrlo jednostavan: sve ovisi o situaciji, o sadržaju negativne poruke i o osobi kojoj moramo prenijeti negativnu poruku, a svaka negativna poruka mora imati pozitivan završetak. Sudionici su saznali i što im je činiti kod planiranja postupanja u krizi i izvanrednim situacijama i da nakon svake krize uče na pogreškama.

Zadnje predavanje iz kriznog upravljanja imamo u srijedu 28. rujna od 19 sati u Fellerovoj zgradi. Oni koji nam se ne mogu pridružiti uživo, moći će sudjelovati online.

Za više informacija javite se telefonom na broj 049 286 463, e-mailom na adresu: kajkaviana@gmail.com, ili porukom u inbox Facebook stranice Kajkaviana.