Održao se četvrti susret čitateljskog kluba

Održao se četvrti susret čitateljskog kluba
Background from white paper texture.

U utorak 13. prosinca 2022. održao se četvrti čitateljski klub. Raspravljalo se o knjizi „Otac od bronce“ hrvatskog autora Gorana Tribusona. Raspravljalo se o glavnom liku koji se iz Austrije vratio u rodni grad, o previjanjima u Hrvatskoj pred sam početak rata, o ljubavnoj priči koja se proteže kroz cijelu knjigu te o problematici odnosa oca i sina.

Sljedeće druženje imamo 10. 1. 2023. od 19 sati u Fellerovoj zgradi. Knjiga koju smo odabrali za druženje je „Knjiga žalbe“ hrvatskog autora Ivice Ivaniševića.

Čitateljski klub je otvoren za sve koji nam se žele pridružiti, a za one željne čitanja i ugodnih rasprava o knjigama koji ne mogu biti s nama uživo, nudimo mogućnost sudjelovanja online putem poveznice: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwrc-6vrjMtHtUiTq9sNjskmUV6WbNh1PPZ

Za više informacija javite se telefonom na broj 049 286 463, e-mailom na adresu: kajkaviana@gmail.com, ili porukom u inbox Facebook stranice Kajkaviana.

Napomena: naslovna fotografija preuzeta je s mrežne stranice: https://www.bibliovca.com/recenzija/knjiga-zalbe-ivica-ivanisevic/