Najava završnog projektnog događanja i tiskovne konferencije za projekt SPOJKAJ- SPOJI SE ZA KAJ

Najava završnog projektnog događanja i tiskovne konferencije za projekt SPOJKAJ- SPOJI SE ZA KAJ

Sa zadovoljstvom najavljujemo svečano završno projektno događanje kojim ćemo projekt SPOJKAJ- SPOJI SE ZA KAJ, koji je započeo u svibnju prošle godine, privesti kraju.

Događanje će se održati u četvrtak 20. srpnja 2023. u 19 sati u Parku obitelji Feller u Donjoj Stubici. Nakon događanja održat će se završna tiskovna konferencija gdje ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti na sve upite u vezi projekta.

U sklopu projekta dosad je održano niz aktivnosti, radionica te su postignuta vrijedna ostvarenja poput Kajkavskog rječnika i aplikacije „Ispuni grad kajkavskim riječima“ koju ćemo ovom prilikom predstaviti.  Događaj će svojim dolaskom i recitacijama uveličati pjesnici čije pjesme su dio aplikacije, a poseban glazbeni ugođaj priredit će učenik Glazbene škole pri OŠ Matije Gupca Gornja Stubica, koji će izvesti nekoliko skladbi na akustičnoj gitari.


Pridružite nam se i zajedno s nama proslavite uspješan završetak projekta SPOJKAJ- SPOJI SE ZA KAJ!

SPOJKAJ – SPOJI SE ZA KAJ projekt je kojeg udruga Kajkaviana provodi sa svojim partnerima Gradom Donja Stubica i Planinarskim društvom „Stubičan“ u okviru javnog poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH.  

Za više informacija javite se telefonom na broj 049 286 463, e-mailom na adresu: kajkaviana@gmail.com, ili porukom u inbox Facebook stranice Kajkaviana.