Javna tribina: Model sudioničkog upravljanja

Javna tribina: Model sudioničkog upravljanja

U četvrtak, 4. ožujka 2021. u 18 sati održat će se online Javna tribina na kojoj će se predstaviti Model sudioničkog upravljanja u kulturi za područje tzv. stubičkog bazena.

Tribina će se održati na sljedećoj poveznici: 


https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0kd-yvrDorHN2POxesehHYgeIVJVy0fwIP

Model je rezultat višemjesečnih aktivnosti koje uključuju mapiranje, anketiranje te radionice na kojima su sudjelovale udruge i umjetnici iz Donje i Gornje Stubice, Stubičkih Toplica, Oroslavja, Bedekovčine te Marije Bistrice.


Autorica modela, Ivana Nikolić Popović, predstavit će rezultate istraživanja o kulturnim i kreativnim industrijama na ovom području te predložiti model kreiranja kulturne slike našeg kraja u smjeru održivosti projekata u kulturi, sinergiji između uključenih gradova i općina te zajedničkom djelovanju u kulturi.

Ivana Nikolić Popović, mag. art., predsjednica je Hrvatskog klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija, autorica Projekta Ilica: Q’ART, jednog od najznačajnijih projekata participativnog upravljanja u kulturi u Hrvatskoj, predavačica na kolegiju Kreativni laboratorij pri Akademiji likovnih umjetnosti, predsjednica udruge MRAK (mreža za razvoj kreativnosti), ekspert za duhovni brending, dizajnerica i slikarica.

Uključite se!