Filmske radionice u projektu ČitKAJ

Filmske radionice u projektu ČitKAJ

Draga djeco i mladi, budući redatelji, scenaristi, montažeri…, pozivamo vas na filmske radionice u sklopu projekta ČitKAJ na kojima ćemo pričati o knjigama i o scenama, proučavati kadrove i gledati filmove te se zabavljati kroz snimanja i montažu. Sve to u želji da oživimo poznate literarne likove te stvorimo filmske najave za naše najdraže knjige.

Prva radionica kreće u subotu, 16. listopada, u 10 sati u Donjoj Stubici – točno mjesto održavanja javit ćemo po zatvaranju prijava.

Radionice će voditi redatelj Tomislav Šoban, autor mnogih kratkih filmova prikazivanih na raznim festivalima diljem svijeta kao što su ”Krhko” ”Otac”, ”Nije odgoj”, ”Kako je Iva otišla 16. rujna 2016.”,, ”Polufinale”, predsjednik Kinokluba Zagreb, voditelj mnogih filmskih radionica za djecu, mlade i odrasle u raznim udrugama te od 2019. uključen u edukativni program Filmska naSTAVa u organizaciji HFS-a.

Zbog ograničenog broja mjesta prijave su obavezne mailom na kajkaviana@gmail.com, telefonom na 049 286 463 ili u inbox naših društvenih mreža.