Čitateljski klub Kajkaviane nastavlja s radom

Čitateljski klub Kajkaviane nastavlja s radom

Projekt STUB-KULTURA donio je mnogo toga novoga za Kajkavianu, a završetkom projekta, nismo stali s našim aktivnostima i provedbom Čitateljskog kluba. Naime, naše su sudionice kluba na zadnjem događanju dobile knjigu Ljudmile Ulicke „O tijelu duše“, a upravo je ta knjiga označila jedan početak i nastavak održavanja našeg čitateljskog kluba. Jučer smo od 19 sati imali kružok posvećen spomenutoj knjizi, a moderator i voditelj je bio Andrija Jurki.

Sljedeće druženje imamo 18. 10. 2022. od 19 sati u Fellerovoj zgradi. Knjiga koju smo odabrali za druženje je „Devet života gospođe Adele“ hrvatske autorice Nade Gašić. Čitateljski klub je otvoren za sve koji nam se žele pridružiti, a za one koji ne mogu biti s nama uživo, a žele čitati i raspravljati o knjizi, mogu se priključiti online putem poveznice: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZctdOugrT8oE9EErc3Hp2wRJslLJhUrXBOM

Za više informacija javite se telefonom na broj 049 286 463, e-mailom na adresu: kajkaviana@gmail.com, ili porukom u inbox Facebook stranice Kajkaviana.